Çarşamba, 02 Mart 2022 16:23

"Haydi Gençler. İş Fikirleri Sizden Yatırım Bizden"

DİSİDER BASIN AÇIKLAMASI

Değerli basın mensupları ve kamuoyu,

DİSİDER olarak yeni iş fikirleri olan girişimcileri ve yatırımcıları buluşturuyoruz. Gerek alt yapısı, gerek üst yapısıyla yatırıma hazır olan Diyarbakır sizleri bekliyor.

“Haydi Gençler. İş Fikirleri Sizden Yatırım Bizden” sloganı ile yeni bir proje başlatıyoruz. İlimize ve ülkemize hayırlı olsun.

Projenin amacı; iş kurma fikri olan ancak yeterli imkanlara sahip olamayan bireyleri, bu yeni iş fikirlerine destek vererek yatırımcılarla buluşturmak, hayallerin gerçekleştirilmesine yardımcı olmak ve ilimize yeni yatırımlar kazandırmaktır. Bir hayalin gerçekleşmesi neticesinde girişimcilerin önünü açılacak, yeni yatırımların yapılmasına ve dolayısı ile istihdamın artmasına katkı sağlayacaktır.

Türkiye’nin ve hatta dünyanın neresinde olursanız olun 30.04.2022 tarihine kadar aşağıda belirtilen adreslerimize müracaat ederek hayalinizdeki iş fikirlerini iletebilirsiniz. İletilen fikirleriniz her biri kendi işinde ve sektöründe başarılı olan üyelerimizden oluşacak komisyon tarafınca değerlendirilecektir.

DİSİDER olarak fizibil olan projeler sahiplerini ve yatırımcıları bir araya getirerek projelerin gerçekleşmesinde takipçi olacağız. Uygun görülen projelerin sahiplerine ulaşılarak fikirlerini daha detaylı anlatabilmeleri için yüz yüze görüşmeler yapılacaktır.

Özellikle belirtmek isteriz ki tarafımıza iletilen hiçbir proje ve iş fikri, gönderenin rızası olmadan komisyon dışından kimseyle paylaşılmayacaktır. Bu bağlamda DİSİDER olarak ilimize ve ülkemize her yıl onlarca projeler kazandırmak istiyoruz.

İş dünyasının adresi olan DİSİDER, güçlü üyeleri ve ekip ruhuyla çalışmalarına hız kesmeden devam edecek, ilimize ve ülkemize hizmet etmeye devam edecektir.

Şeyhmus AKBAŞ

Son Düzenlenme Çarşamba, 02 Mart 2022 16:58

Diyarbakır Sanayici ve İş Dünyası Derneği

Adres:
Bağcılar Mahallesi Urfa Bulvarı 3.Km Özkılıç Plaza 109/C Blok Kat:8 No: 33 Bağlar / Diyarbakır
Telefon: +90 412 504 46 96
Email: disider@disider.org.tr